Sol·licitut de RMA

 
1 Start 2 Pàgina 1 3 Pàgina 2 4 Completar
I.INFORMACIÓ GENERAL
Procediments per a sol·licitar el Retorn de Mercaderia Autoritzat (RMA)
1. Completeu el formulari de RMA segons les instruccions i d'acord a les normes bàsiques que s'apliquen a les devolucions i garanties. (Aquest mètode ens permet eliminar errors o pèrdues, i així assegurar-li una millor i més ràpida solució a la seva devolució).
2. Un cop verificades les dades que es completaran en el formulari de sol·licitud RMA, el Servei d'Assistència Tècnica (SAT) li atorgarà en un lapse de 24 a 48 Hs., Un nombre de cas (nombre RMA), enviant-li una còpia per correu electrònic. L'e-mail també inclourà els passos a seguir per a l'enviament / recollida del material.
FORMULARI DE SOL·LICITUD DE RMA
Si us plau, ompli el següent formulari de la forma més detallada possible. En un termini de 24 / 48h rebrà el nombre de cas RMA corresponent o, si no, un tècnic es posarà en contacte amb vostè.
II. DADES DE CONTACTE
A continuació se li demanen les dades necessàries per a posar-nos en contacte amb Vostè i per gestionar de forma personalitzada la seva incidència.
(Introdueixi el seu nom i cognom)
(Introduïu l'adreça de correu electrònic en la qual vol que li enviem el nombre de cas RMA o en el qual desitja que ens posem en contacte amb vostè).