Senyalització digital con BrightSign

BrightSign presenta una línia completa de reproductors (videoplayers) de vídeo d'alta definició (Full HD) compactes, amb un ampli rang de solucions i preus, oferint la plataforma fiable, robusta i fàcil de manejar, ideal per a proveir una solució de senyalització digital dinàmica i cridanera.

Tots els models de BrightSign són físicament compactes, molt còmodes d'instal·lar ja que es poden amagar amb gran facilitat causa de la seva reduïda grandària.

Tots ells reprodueixen contingut de qualitat Full HD per a presentacions vibrants i altament impactants en pantalles amb una gran resolució d'imatge. Des de senzilles llistes de reproducció en bucle, divisió en zones incloent-hi moviment, fins a solucions amb connectivitat en xarxa, que inclouen tot tipus de funcionalitats, o 3D.

Amb els models més sofisticats de BrightSign, que inclouen port ethernet, port RS-232 i / o port GPIO afegeixen interactivitat i control, així com capacitat de sincronització entre pantalles i connectivitat en xarxa de dades. Amb BrightSign no hi ha cap manera més senzilla de millorar les vendes, promocionar un producte o marca o fer arribar un missatge inoblidable a l'audiència.


 

Fácil d'utilitzar: BrightSign fa que la implementació de xarxes de Senyalització Digital sigui un procés àgil i senzill. Tot el que fa falta per desplegar la xarxa està inclòs - el maquinari, el programari i la connectivitat en xarxa.

Contingut per Zones potent i amb sincronizació: Crea de forma senzilla el seu propi canal de senyalització digital potent i sofisticat, mitjançant plantilles amb múltiples zones o sincronisme de múltiples pantalles.

Interactivitat i Control: BrightSign pot captar fàcilment a la seva audiència afegint interactivitat a l'aplicació, amb botons, pantalles tàctils, etc.

Opcions de conectivitat en xarxa versàtils: Les capacitats de connectivitat de BrightSign fan que resulti molt senzill canviar el contingut de la reproducció remotament sense necessitat d'acudir físicament al lloc de la reproducció, amb la reducció de costos que això implica.

Qualitat Full HD impresionant: Tots els models de BrightSign suporten resolucions de 1080p (Full HD), assegurant l'espectacularitat del contingut mostrat en pantalla.

Plataforma robusta i fiable: La robustesa de la solució BrightSign es basa en la sòlida plataforma hardware i la seva fi i robust sistema operatiu dissenyat específicament per a aplicacions de Senyalització Digital - no es tracta d'un PC que dóna suport a tot tipus d'aplicacions d'allò més diverses, sinó que és un producte dedicat i dissenyat exclusivament per a aplicacions de Senyalització Digital.

Àmplia varietat de models especialitzats per a qualsevol aplicació: La família de reproductors de BrightSign ofereix un ampli rang de productes i preus, cada un d'ells dissenyat per complir les necessitats d'una categoria específica dins del mercat de la Senyalització Digital o DOOH (Digital Out Of Home). En comptes d'oferir productes tancats amb funcionalitats de més que no són necessàries en totes les aplicacions, BrightSign ha empaquetat en cada model les funcionalitats maquinari i programari que siguin específiques per a un rang d'aplicacions de Senyalització Digital. Pagui només pel que realment necessita, i estalviï costos en el procés. Tots ho nous models proveeixen bucles bàsics tant d'imatges com de vídeos, així com reproducció per zones i text en moviment (ticker). Els models més sofisticats permeten afegir, de forma molt senzilla, controls interactius simples o complexos: des de botoneres fins teclats i pantalles tàctils. També suporta la sincronització de diverses pantalles per formar un Video Wall. Molts dels reproductors proveeixen al seu torn de connectivitat en xarxa perquè qualsevol canvi en el contingut desplegat pugui fer-se de forma remota sense haver d'accedir físicament a l'equip.

BrightSign – La millor opció: Altres solucions de Senyalització Digital, com ara solucions basades en PC, són típicament més costoses, més complicades d'implementar i no donen tanta confiança com la solució sòlida i compacta de BrightSign, dissenyada exclusivament per a aplicacions de Senyalització Digital i Kioscos. Si es decanta per una solució de senyalització digital, BrightSign és la millor opció per millorar les seves vendes, per al llançament d'una marca o simplement per enviar un missatge inoblidable a qualsevol audiència. Ideal per museística, els sistemes BrightSign reprodueixen en alta definició, són solucions fiables, sense parts mòbils i han estat testats tèrmicament, podent ser instal·lats directament a la pantalla d'exhibició. Suporten botons, pantalles tàctils i altres controls per proporcionar guies o presentacions útils i cridaneres, de manera que, en conclusió, BrightSign és la tecnologia idònia per a exposicions, museus o fires.